The Glencoe Club Renovation

This project consists of a renovation to the Glencoe Clubs existing main and second floor lobby, washrooms and Ballroom. The focus of this design is to create a connection between the modern and timeless design of the Main and second floor lobbies with the classic, contemporary design of the ballroom. The Warm and inviting main floor lobby and reception area functions as a greeting, gathering and waiting area for both its members and guests. Lighting and Furniture were custom designed and selected to suit the residential feel of the space.

  • Share:

  • Sectors:

    Interior Design
  • Client:

    The Glencoe Club
  • Completed:

    2010
  • Project Highlights:

    Indoor Playground

    Flex Room

    Climbing Centre

    Support Areas
  • Website:

    glencoe.org