The Glencoe Club Expansion

The Glencoe Club expansion project consisted of building a new wing on the west end of the existing facility and renovating the existing façade, squash courts and pool deck. The purpose of the addition was to increase the size of the Club’s fitness centre, re-locate and improve the girl’s and boy’s locker rooms, and provide new programmatic spaces including an indoor playground, flex room, climbing centre and support areas. The existing pool deck was renovated and a new hot-tub and waterslide added. The squash courts underwent a renovation, with two of the existing international singles courts being replaced with a new international singles court and a North-American doubles court. Both upper and lower squash viewing lounges also increased in size and become accessible.